Sjunde raka!

Det blev vinst även idag, fast den satt långt inne! Matchen började precis som vi ville och det mesta gick våran väg, ledning 0-2 inför tredje och förhoppningsvis sista setet! Men inte då, vi säckar ihop totalt samtidigt som Bromma höjer sig och spelar mkt bra block och servspel! Vi får inte fram servmottagningen och när vi kom till anfall slåg vi i block gång efter gång... eller UT! Riktigt dåligt spel från våran sida om jag ska vara ärlig!!
Vi försökte glömma och ladda om inför fjärde set, men vi fick dålig start direkt och vi föll tillbaka till samma spel som i tredje! Vi var nog alla ganska frusterade och fundersamma över vad som hände egentligen!?
Inför femte och avgörande set var det ett helt nytt lag som klev in på banan, nu var de slut på slarvet!
Vi tänker inte vika ner oss och åka härifrån med säsongens första förlust!!

Sagt o gjort, vi fick en kanon start på setet mkt tack vare bra servande av Evelina Stenmark! Vid sidbytet hade vi 8-3 ledning... tror jag! Tack vare den grymma starten på setet kunde vi hålla Bromma på behagligt avstånd setet ut! Dagens spel är kanske inte de bästa vi visat upp utan det borde ha blivit en 0-3 seger!! MEN vi är fortfarande obesegrade och serieledare, det är de som räknas! :)

Det har varit en TUFF helgen med två riktiga kämpar matcher, så det är nog ett gäng trötta tjejer som kryper i säng ikväll! Men vilan blir kort, nu väntas träning måndag och tisdag innan vi får en ledig dag ;)

Nästa match är på söndag då vi möter Södertelge borta!// Jenny #10


Kommentarer
Postat av: antoniafelice

hahah min bild ;) lol

2010-11-01 @ 16:28:40
URL: http://antoniafelice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0